tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
OSVOJI SONY XPERIA XCOMPACT
benefit Pogodnost

OSVOJI SONY XPERIA XCOMPACT

06.03.2017.

Malen, ali jako pametan

Sony Xperia XCompact smartphone oduševit će te svojim elegantnim dimenzijama s 4,6 inčnim zaslonom zaobljene površine. Omogućit će ti snimanje savršeno oštrih fotografija kamerom s 23 MP i triple imaging sensor tehnologijom pa će svaka tvoja fotografija ispast odlično, a na mutne slike i videozapise možeš zaboraviti zahvaljujući SteadyShotu s 5-osnom stabilizacijom slike i videa. Posebnost ovog smartphona je i u tome što ima inteligentno punjenje pa će baterija trajati duže. Ovo je posebna tehnologija koja sprječava pretjerano trošenje i gubitak kapaciteta baterije. Pitaš se kako to radi? Qnovo memorira tvoje navike punjenja mobitela i prilagođava im se, a rezultat je i do dvostruko duži ciklus trajanja baterije.

Osvoji Sony Xperia XCompact uz Champions Rewards nagradnu igru

Vjerujemo kako vjerno pratiš nogomet, a i da ti novi genijalan mobitel ne bi bio na odmet. Onda spoji ugodno s korisnim! Od 24. veljače do 30. ožujka 2017. imaš jedinstvenu mogućnost da svakim plaćanjem iznad 50 kuna Zabinom Mastercard karticom sudjeluješ u nagradnoj igri, a ako si student ne brini jer sudjelovati možeš i sa Zaba Mastercard Student karticom. Sve što trebaš je:

  • prijaviti se SMS-om na broj 60060 ili putem Interneta na nagradne.hr
  • unutar SMS-a potrebno je napisati: Zaba,ime i prezime,datum rođenja(dd.mm.gggg.),mjesto stanovanja (npr. Zaba,Ivan Horvat,11.11.1980.,Zagreb)

Dovoljno je prijaviti se samo jednom jer je svaka sljedeća transakcija nova prilika za dobitak. Cijena SMS poruke je 2,40 kn (PDV je uključen). Sretno! :)