tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
PAKET ZA MLADE – NAJBOLJA OPCIJA ZA SVAKOG STUDENTA
benefit Pogodnost

PAKET ZA MLADE – NAJBOLJA OPCIJA ZA SVAKOG STUDENTA

13.03.2017.

Ljetni semestar još je na početku, a ti razmišljaš o studentskom poslu s kojim bi si zaradio neki džeparac? Ono što će ti svakako trebati je kunski žiroračun, ali još ne znaš s kojom bi bankom poslovao? Zaba ti nudi Paket za mlade s pregršt pogodnosti, a do tvoje 25. godine u potpunosti je besplatan.

Zašto baš Paket za mlade?

Osim kunskog žiroračuna dobit ćeš i kunski tekući račun s beskontaktnom Maestro karticom. Beskontaktna Maestro kartica će ti omogućiti plaćanje samo prislanjanjem kartice na za to predviđeno mjesto.

Zaba se pobrinula da lakše i savjesnije vodiš svoje financije uz Financijski planer koji će ti grafički prikazati sve tvoje troškove, primanja, ulaganja, imovine i zaduženja. Odlično je što ćeš unutar paketa dobiti i  m-zabu, odnosno mobilnu aplikaciju s kojom ćeš  plaćati račune, uplaćivati ekipi novce za tulume i to iz tramvaja, predavaonice, kafića ili iz svog kauča. Sve što trebaš imati je pristup Internetu.

Stoga, što čekaš? Javi se s osobnom i potvrdom o studiranju ili indeksom u obližnju poslovnicu Zabe i zatraži svoj Paket za mlade!