tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
POSJETI NAJLJEPŠE GRADOVE SVIJETA
benefit Pogodnost

POSJETI NAJLJEPŠE GRADOVE SVIJETA

23.08.2018.

Otkrij uzbudljive sadržaje skrivene tik do tebe! Posjeti priceless.com i doživi svijet, ali i Hrvatsku na potpuno nov i jedinstven način. Uživaj u jedinstvenim ponudama i pogodnostima vezanim uz smještaj, kulinarska iznenađenja u vrhunskim restoranima, popustima na ulaznice za muzeje i festivale.

Kao korisnik Mastercard ili Maestro kartice trebaš se prijaviti na stranicama programa, odabrati grad te ponudu za koju si zainteresiran aktivirati prema navedenim uputama (putem e-maila, pozivom na broj ili na stranicama ponuđača putem linka).

Ako na priceless.com pristupaš putem stolnog ili prijenosnog računala te mobilnih uređaja koristeći se hrvatskom IP adresom, automatski će biti prepoznato da dolaziš iz Hrvatske.

Program je globalan i dostupan na engleskome jeziku u svim europskim zemljama, a ponude su dostupne Mastercard korisnicima, standardnim, poslovnim i Premium. Određene ponude vežu se uz određene kartice poput primjerice ponuda koje se odnose samo na Premium kartice (Platinum i Zlatnu Mastercard karticu). Također, neke ponude mogu se odnositi i na Maestro korisnike.

Više o pogodnosti saznaj niže na linku.

Više o pogodnosti