tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
PUTUJ ZA VALENTINOVO ILI NA KARNEVAL UZ POPUST
benefit Pogodnost

PUTUJ ZA VALENTINOVO ILI NA KARNEVAL UZ POPUST

03.02.2017.

Putovanje je uvijek najbolja opcija za iznenaditi svoju voljenu osobu. Ako još uvijek nemaš nikakvu ideju za poklon za Valentinovo onda ti predlažemo da ove godine krenete na put koji ćete pamtiti cijeli život.

Pariz, Rim, Budimpešta, Beč ili Prag romantične su destinacije na koje možeš povesti svoju dragu/dragog i provesti par dana iz snova.

Svi koje u ovo vrijeme godine osjete zov karnevala svakako bi trebali posjetiti najspektakularniji europski karneval, onaj u Veneciji. Tisuće ljudi iz cijelog svijeta svake godine slijevaju se u Veneciju ne bi li osjetili magičnu atmosferu karnevala i duh povijesti koji je neizbježan u tom jedinstvenom gradu.

Za koju god opciju se odlučio sigurno nećeš pogriješiti, a uz Zabine Mastercard, Maestro i Visa kartice imaš čak 15 % popusta na vikend putovanja, izlete za Valentinovo i karneval u Veneciji koje organizira agencija Toptours.

Akcija traje od 1. do 25. veljače.

Pogledaj ponudu