tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
SHOPINGIRAJ NA WEBSHOPU SVIJETA MEDIJA UZ 10 % POPUSTA
benefit Pogodnost

SHOPINGIRAJ NA WEBSHOPU SVIJETA MEDIJA UZ 10 % POPUSTA

01.09.2017.

Nova akademska godina je sve bliže i sada je pravo vrjeme za kupnju novog laptopa, računala, printera ili monitora! Nabavite ga u samo dva koraka i uštedite:

  • Posjetite webshop Svijeta medija i izabrite uređaj za školu vrhunskih brandova kao što su Acer, Dell, Lenovo, Asus, Samsung ili HP
  • Plaćajući Zabinim Mastercard i Maestro karticama jednokratno ili do 24 rate Mastercard karticom ostvarujete 10% popusta!

Zato, nemoj gubiti vrijeme jer akcija traje od 1. rujna do 1. studenog ili za prvih 300 kupaca! Dodatne informacije možeš pronaći na linku ispod! :)

 

Još nemaš Mastercard karticu?

Svrati u obližnju poslovnicu Zagrebačka banke i ugovori svoj Paket za mlade koji ti je do 25 godine dostupan za 0 kuna! Uz Paket za mlade, Mastercard Student kartica je za tebe kao studenta besplatna. Stoga, ne propusti ugovoriti svoju Mastercard Student karticu i uz nju ostvaruj brojne popuste i pogodnosti.

Dodatne informacije