tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
TKO KAŽE DA NE MOGU DO LOPTE
benefit Pogodnost

TKO KAŽE DA NE MOGU DO LOPTE

06.11.2017.

Rezultate svog omiljenog kluba, unazad 20 godina, imaš u malom prstu? Tehnicirat znaš i zatvorenih očiju, a tvoja ekipa za sve informacije o nogometu prije pita tebe, nego Google? Nema ti bolje provedenog vremena, nego kad se okupiš s ekipom i napravite svoj mali turnir? Ili samo znaš nekoga, koga bi razveselila nova lopta UEFA Champions League Finale 17?

Ako uz to imaš i Mastercard Student karticu i želiš osvojiti novu loptu UEFA Champions League Finale 17, uključi svoj navijačke napore i pozorno čitaj!

Kako i ti možeš do nove lopte?

Sve što trebaš napraviti je:

  • Poslati mail naslova „Hoću novu loptu“ na adresu info@tkokaze.hr
  • U mailu nam ostavi svoje kontakt podatke (ime i prezime, e-mail, kontakt broj)
  • Osim kontakt podataka, osmisli i u mailu nam pošalji i navijački hashtag
  • Ako već nemaš, ugovori Mastercard Student karticu

Prijaviti se možeš do 6. prosinca, a najkreativnijih 50 nagradit ćemo s UEFA Champions League Finale 17 loptom. Što čekaš, prijavi se i osvoji novu loptu! :)

Još nemaš Mastercard Student karticu?

Mastercard Student kartica je kartica s odgodom plaćanja namijenjena studentima, a početni limit na ovoj kartici je 2.000 kuna. Uz nju možeš plaćati na rate bez kamata i naknada, a uz Paket za mlade je besplatna. Stoga, svrati u najbližu poslovnicu Zagrebačke banke i ako je još nemaš, ugovori svoju Mastercard Student karticu!

Pravila nagradnog natječaja