tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
TKO KAŽE DA NE MOŽEŠ DO LA BESTIA KREACIJA
benefit Pogodnost

TKO KAŽE DA NE MOŽEŠ DO LA BESTIA KREACIJA

27.11.2017.

Pet beštija pokrenulo je svoj brand La Bestia iz zajedničke ljubavi prema nečemu drugačijem, otkačenom i iako ih razlikuju njihove osobnosti, kada su u pitanju kreacije pravi su maheri u osmišljanju i ručnoj izradi unikatnih komada koji su prilagođeni osobama koje ih nose. Upravo je to razlog zašto vole upoznati ljude za koje šivaju! Tako svakome komadu daju neki twist koji na jedinstven način odražava osobnost osobe koja nosi njihove kreacije.

Vjerojatno su na taj način njihove zabavne, intrigantne i posebne kreacije postale omiljeni komad u ormarima njihovih klijenata.  Ako i ti želiš imati jedan od komada ovog zanimljivog i drugačijeg branda, imamo odličnu vijest za tebe! La Bestia i Tko kaže, imaju kreativan zadatak za tebe, a najkreativnije će i nagraditi!

Što trebaš napraviti?

Prije svega zaviri u malu galeriju koju smo pripremili za tebe i odaberi jedan od komada koji bi volio osvojiti. Zatim sve što trebaš je:

  • Poslati nam mail naslova „La Bestia i Tko kaže“ na e-mail adresu info@tkokaze.hr
  • Posjetiti Facebook stranicu La Bestia i složiti najbolju otkačenu kombinaciju (skinuti fotke komada koji zajedno čine najotkačeniju kombinaciju i priloži ih u mailu)
  • Unutar maila nam ostavi i kontakt podatke kako bi te mogli kontaktirati (ime i prezime, broj mobitela), ali i svoj konfekcijski broj (da ti ne bi poslali premali ili preveliki broj)
  • Ne zaboravi nam napisati koji komad želiš (crveni, ljubičasti ili tirkizni šos ili pak prefora hoodicu - na fotkama iz galerije možeš vidjeti prednju i stražnju stranu hoodice)

Nagradni natječaj traje od 27.11. do 3.12.2017., a već 4.12. objavit ćemo dobitnike! Zato budi kreativan, jer najkreativnije nagrađujemo! Sretno! :)

Pravila nagradnog natječaja

TKO KAŽE DA NE MOŽEŠ DO LA BESTIA KREACIJA TKO KAŽE DA NE MOŽEŠ DO LA BESTIA KREACIJA TKO KAŽE DA NE MOŽEŠ DO LA BESTIA KREACIJA TKO KAŽE DA NE MOŽEŠ DO LA BESTIA KREACIJA TKO KAŽE DA NE MOŽEŠ DO LA BESTIA KREACIJA