tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
TKO KAŽE DA NEMAŠ KOTIZACIJU ZA DIABLOG
benefit Pogodnost

TKO KAŽE DA NEMAŠ KOTIZACIJU ZA DIABLOG

08.11.2017.

DIABLOG je prva hrvatska konferencija o blogerima i blogerskoj zajednici čije se prvo izdanje održalo krajem 2016. godine, a sve nam se više približava i drugo izdanje konferencije koje će se održati 14. studenog 2017. godine u hotelu Academia u Zagrebu, s početkom u 10 sati.

Vjerujemo da si već čuo za ovu odličnu konferenciju, a mi imamo i posebno iznenađenje za entuzijaste kao što si ti! Imaš priliku osvojiti čak dvije kotizacije za DIABLOG, zato pozorno nastavi čitati!

Što trebaš napraviti?

Sve što trebaš napraviti je poslati mail na info@tkokaze.hr s nazivom „DIABLOG i Tko kaže“. Unutar maila nam ostavi svoje kontakt podatke (ime i prezime te kontakt broj) i odgovor na pitanja:

  • Prezentaciju o kojem prvom hrvatskom istraživanju možeš čuti na konferenciji DIABLOG?
  • Koja blogerica ove godine sudjeluje na okruglom stolu konferencije DIABLOG?

Požuri jer prijave na nagradni natječaj traju do 12. studenog, a već 13. ćemo objaviti i pobjednika! Zato pokaži svoje znanje i kreativnost, jer možda baš ti osvojiš dvije kotizacije za DIABLOG konferenciju!

Pravila nagradnog natječaja