tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
TKO KAŽE TE VODI NA DIGITAL WINGS
benefit Pogodnost

TKO KAŽE TE VODI NA DIGITAL WINGS

18.09.2017.

Često se uloviš kako sanjariš o svojem vlastitom poslu i poduzetničkom putovanju? Ipak, osjećaš mali strah jer nisi siguran u svoje prave snage, kako iskoristiti digitalne kanale za svoj posao iz snova, a niti nova znanja o oglašavanju i pronalaženju potencijalnog kupca ne bi bile na odmet?

Imamo rješenje za tebe! Riječ je o dvodnevnoj radionici Digital Wings 2 uz koju ćeš dobiti odgovore na sva svoja pitanja vezana uz vlastiti poduzetnički podhvat. Radionica se održava 30. rujna i 1. listopada u BIZkoshnici, pa ne propusti škicnuti program!

Ok, to je baš ono što ti treba, ali još nemaš svoju kotizaciju? Imamo jednu odličnu vijest za tebe, Tko kaže te vodi na Digital Wings 2.

Kako do besplatne kotizaciju za Digital Wings 2?

Sve što trebaš napraviti kako bi došao do svoje besplatne kotizacije je:

  • Poslati e-mail s naslovom „Digital Wings“ na e-mail adresu info@tkokaze.hr
  • Odgovoriti na pitanje „Što je tvoj dream job i zašto?“
  • U mailu nam ostavi i svoje ime i prezime te broj telefona kako bi te mogli kontaktirati

Prijavi se i ostvari svoje snove i kreni u svoje poduzetničko putovanje! Prijaviti se možeš do 27. rujna i to do ponoći, a najkreativnijih dvoje ćemo nagraditi besplatnom kotizacijom! Sretno! :)

Pravila nagradnog natječaja