tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
TKOKAŽE TE VODI NA ZABA HRVATSKI SKIJAŠKI & SNOWBOARD FESTIVAL 2017
benefit Pogodnost

TKOKAŽE TE VODI NA ZABA HRVATSKI SKIJAŠKI & SNOWBOARD FESTIVAL 2017

24.02.2017.

Zaba Hrvatski skijaški & snowboard festival ove godine se održava 4. i 5. ožujka u Nassfeldu. Smještaj je osiguran u Hotelu Q2, poznatijem pod imenom CUBE, a osim samog noćenja niti doručka niti večere neće manjkati, jer će biti u formatu all you can eat.

Baš kao i prošle godine očekuje te luda atmosfera na partyju, a osim toga u kotizaciju je uključen i prijevoz tako da ne moraš brinuti o tome kako ćeš doći do tamo i kako ćeš se vratiti. Odlično je to što ćeš moći sudjelovati na ski testovima i na utrci, a mi smo te odlučili nagraditi sa svime time za sve položene ispite u ovom semestru i za sve te silne sate učenja.

Sve što trebaš napraviti je:

  • Poslati mail naslova „Idem u Nassfeld“ na info@tkokaze.hr
  • Ostaviti svoje kontakt podatke (ime i prezime, adresu te broj mobitela)
  • U mailu nam poslati sliku ili link na video omiljenog skijaškog spusta ili snowboard skoka

Najkreativnijeg nagrađujemo prijevozom, noćenjem s polupansionom u 4-krevetnoj sobi u Hotelu Q2, kotizacijom za cijeli festival, utrku, ski testove te akreditacijom za party. Kao utješne nagrade pripremili smo dva poklon paketa.

Nagradni natječaj traje do 26. veljače, a već 27. možeš provjeriti jesi li baš ti osvojio put u Nassfeld ili poklon pakete.

Natjecanje organizira Hrvatska udruga ljubitelja skijanja i snowboardanja koja je osnovana s ciljem zajedničkog druženja i promoviranja sportova na snijegu.

Preuzmi pravila natječaja