tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
UZ ZABINE KARTICE UĐI U MAGIČNI SVIJET NIKOLE TESLE!
benefit Pogodnost

UZ ZABINE KARTICE UĐI U MAGIČNI SVIJET NIKOLE TESLE!

16.01.2018.

Pozivamo te da svratiš do Meštrovićevog paviljonu u Zagrebu i posjetiš multimedijsku izložbu u čast Nikole Tesle, jednog od najvećih svjetskih vizionara, pod nazivom Nikola Tesla – Mind from the Future. Zanimanje za izložbu je ogromno, što ne čudi s obzirom na to da je riječ o jedinstvenom putovanju kroz um jednog od najvažnijih znanstvenika svih vremena.

Od sredine siječnja pa sve do kraja izložbe sa Zabinim Mastercard karticama ostvari popust pri kupnji ulaznica. Ako već nisi, isprobaj i Zabinu novu uslugu m-novčanik putem koje ostvaruješ nižu cijenu karata za izložbu te imaš priliku sudjelovati u nagradnoj igri i osvojiti Samsung Galaxy S8! Nagradna igra traje do 4. veljače, a više o nagradnoj igri te kako se prijaviti saznajte ovdje.

Plati svojom Mastercard karticom online ili na prodajnom mjestu ili putem m-novčanika i ostvari popust!

Izložba je otvorena svaki dan od 9 do 21 sat, a možeš je posjetiti do 20. ožujka 2018. nakon čega nastavlja putovanje po gradovima u kojima je Nikola Tesla ostavio najveći trag.

Posjeti taj jedinstveni multimedijski doživljaj i uđi u magični svijet genija Nikole Tesle!