tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
UZ ZABINE KARTICE UŠTEDI DO 30 % U HARVEY NORMANU
benefit Pogodnost

UZ ZABINE KARTICE UŠTEDI DO 30 % U HARVEY NORMANU

01.09.2017.

Tko danas moe studirati bez laptopa, udobne uredske stolice i praćenja obavijesti na društvenim mrežama na svojem smartphoneu? Bez toga se ne može, a to znaju i Harvey Norman i Zaba i baš zato su za tebe pripremili do 30 % popusta u Harvey Normanu!

 

Zato posjeti prodajno mjesto ili web shop Harvey Normana i za plaćanje Zabinom Mastercard, Maestro ili Visa karticom jednokratno ili na rate (Mastercard i Visa do 24 sata, Maestro do 12 rata, bez kamata) ostvarite izvrsne popuste:

  • 500 kn uštede na laptop HP 470 G3 P4P72EA – cijena uz Zabine kartice iznosi 5.499 kn
  • 250 kn uštede na mobitel LENOVO VIBE X2 – cijena 1.299 kn uz Zabine kartice
  • 15 % popusta na sve mikro Hi-Fi linije (MIKRO HI-FI PHILIPS BTM2310/1 – cijena 806 kn uz Zabine kartice)
  • 30 % popusta na uredske stolice
  • 20 % popusta na madrace i krevete (osim Hilding Anders (Hespo asortiman));
  • 10 % popusta na male kućanske aparate

 

Za svako plaćanje Zabini karticama čeka te i dar!

 

Akcija traje do 1. listopada 2017. Popusti se ne mogu zabrajati i kombinirati s ostalim aktualnim akcijama. Dodatne informacije možeš pogledati na linku ispod.

 

Još nemaš Mastercard karticu?

Svrati u obližnju poslovnicu Zagrebačka banke i ugovori svoj Paket za mlade koji ti je do 25 godine dostupan za 0 kuna! Uz Paket za mlade, Mastercard Student kartica je za tebe kao studenta besplatna. Stoga, ne propusti ugovoriti svoju Mastercard Student karticu i uz nju ostvaruj brojne popuste i pogodnosti.

 

Dodatne informacije