tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
UŽIVAJ U PlayStation®4 Pro – NAJMOĆNIJOJ KONZOLI NA SVIJETU
benefit Pogodnost

UŽIVAJ U PlayStation®4 Pro – NAJMOĆNIJOJ KONZOLI NA SVIJETU

09.03.2017.

PlayStation®4 Pro je napredni sustav koji podržava najsuvremeniju tehnologiju prikaza zbog koje igre djeluju još bogatije i detaljnije nego ikada do sada. Snažan procesor i grafička kartica kojima je opremljen PlayStation®4 Pro omogućava dizajnerima stvaranje kvalitetnijih igra koje osiguravaju grafiku u dinamičnoj 4K kvaliteti. Sve igre koje igrate na PlayStation®4 konzoli, možete igrati i na PlayStation®4 Pro konzoli. Zato sudjeluj u Champions Rewards nagradadnoj igri i osvoji konzolu na kojoj ćeš rado provoditi svoje slobodno vrijeme uz kvalitetu grafike s kakvom se još nisi susreo.

Osvoji PlayStation 4 Pro uz Champions Rewards nagradnu igru

Voliš nogomet, a voliš i igrat igrice na raznim konzolama? Vjerujemo da si već čuo za PlayStation®4 Pro i da jedva čekaš okušati svoje vještine na ovoj konzoli, a znaš li da ju možeš i osvojiti? Od 24. veljače do 30. ožujka 2017. imaš jedinstvenu mogućnost da svakim plaćanjem iznad 50 kuna Zabinom Mastercard karticom sudjeluješ u nagradnoj igri, a ako si student ne brini jer sudjelovati možeš i sa Zaba Mastercard Student karticom. Sve što trebaš je:

  • prijaviti se SMS-om na broj 60060 ili putem Interneta na nagradne.hr
  • unutar SMS-a potrebno je napisati: Zaba,ime i prezime,datum rođenja(dd.mm.gggg.),mjesto stanovanja (npr. Zaba,Ivan Horvat,11.11.1980.,Zagreb)

Dovoljno je prijaviti se samo jednom jer je svaka sljedeća transakcija nova prilika za dobitak. Cijena SMS poruke je 2,40 kn (PDV je uključen). Sretno! :)