tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
ZGRABI 10 % POPUSTA NA NOVU KOLEKCIJU TIMBERLAND
benefit Pogodnost

ZGRABI 10 % POPUSTA NA NOVU KOLEKCIJU TIMBERLAND

18.08.2017.

Svi obožavamo Timberland obuću i odjeću prije svega zbog njezine udobnosti, a od danas pa sve do 17. rujna 2017.  možeš ostvariti 10 % popusta u web shopu timberland.hr!

Na izbor imaš najnovije modele iz kolekcije jesen/zima 2017., a riječ je o kolekciji dizajniranim za istraživanje jer svojom estetikom su prava kombinacija minimalizma i pustolovnog duha po kojemu je brend i poznat.

Na kolekciju možeš ostvariti 10 % popusta ako plaćaš Maestro ili Mastercard karticama Zagrebačke banke, a sve što trebaš je:

  • Posjetiti timberland.hr i odabrati artikl iz nove kolekcije
  • Unesite promotivni kod KIRIROAM i obavezno platite Mastercard i Maestro karticama jednokratno ili do 6 rata Mastercardom

Promotivni kod je moguće iskoristiti do 17. rujna 2017. i vrijedi samo za novu kolekciju! Jednako tako, dobro je znati kako promotivni kod nije moguće kombinirati s ostalim promotivnim akcijama i ne odnosi se na artikle koji su dio promotivne akcije te imaju izraženu akcijsku cijenu. Posjetiti Timberlandov web shop možeš i putem poveznice ispod.


Timberland webshop