tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
ZGRABI SVOJ POPUST U EMMEZETI UZ ZABINE MASTERCARD I MAESTRO KARTICE
benefit Pogodnost

ZGRABI SVOJ POPUST U EMMEZETI UZ ZABINE MASTERCARD I MAESTRO KARTICE

30.05.2017.

Želiš opremiti svoju sobu ili stan? Znaš li da to možeš učiniti i iz svojeg doma klikom miša? Jednostavno moraš isprobati ovaj jednostavan, siguran i praktičan način kupnje! Osim toga uz plaćanje Zabinim Mastercard i Maestro karticama ostvaruješ 10 % popusta na kupnju iz svog naslonjača od 5. do 11. lipnja 2017. godine, a Mastercard karticama je moguća kupnja do 12 rata!

Popust se odnosi isključivo na kupnju proizvoda, a akcije se zbrajaju! Usluga dostave se plaća prema Emmezetinom cjeniku!

Stoga, bilo da trebaš novi namještaj, multimediju, bijelu tehniku, male kućanske aparate, kućanski tekstil, tanjure, ili pak posuđe, iskoristi 10 % popusta uz Zabine Mastercard i Maestro kartice na web stranici www.emmezeta.hr !

Dobro je znati da ova pogodnost vrijedi samo za Emmezetin webshop i da se usluga dostave naplaćuje prema Emmezetinom cjeniku. 

Kako do Mastercard i Maestro kartica?

Zaba ima odličan Paket za mlade koji ti donosi brojne, raznovrsne pogodnosti, a cijena paketa je 0kn do tvoje 25 godine! Ako želiš možeš zatražiti i Mastercard Student karticu koja ti je u potpunosti besplatna uz Paket za mlade! Odlično, zar ne? Zato navrati do najbliže Zabine poslovnice i ugovori svoj Paket za mlade i Mastercard Student karticu! :)