tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
5 IDEJA ZA ROĐENDANSKE POKLONE
tip Savjet

5 IDEJA ZA ROĐENDANSKE POKLONE

16.04.2018.

Studentsko doba prepuno je financijskih pogodnosti, od povoljnijeg smještaja u studentskom domu i prehrani u studentskim menzama do popusta na razne ulaznice (kazalište, kino i sl.) ili bankarske proizvode, kao što je besplatan Paket za mlade koji sadržava sve što je potrebno studentima za njihove financije. No, bez obzira na popuste, studentski budžet je ograničen.

Sigurno si se već sto puta pitao što pokloniti prijatelju ili prijateljici za rođendan, a „kratak" si s novcima?

Ako će slavljenik obilježiti svoj dan s ekipom, predloži prijateljima da se udružite i kupite zajednički poklon. Jednostavnije je izdvojiti mali iznos za dobru ideju.

U nastavku ti donosimo 5 ideja za zajednički poklon:

  1. Poklonite foto album s vašim zajedničkim fotografijama: Kupite album u koji možete sami lijepiti fotografije raznih veličina, dodavati komentare ili pisati zajedničke zgode vezane uz fotografiju.  Ovakav poklon će vjerujemo oduševiti slavljenika koji sve vaše fotke ima virtualno spremljene, ali ne na jednom mjestu.
  2. Ulaznice: Ako vaš prijatelj voli kulturno uzdizanje, poklonite karte za kazalište ili muzej, a sportskom fanu ulaznice za tekmu omiljenog kluba. S kino ulaznicama nikad nećete pogriješiti.
  3. Ako je slavljenik stalno na mobitelu (tko nije!), poklonite mu prijenosnu bateriju tzv. power bank. Pokažite mu da vam je važan jer želite da je uvijek dostupan.
  4. Društvena igra: Često ste kod slavljenika na kućnim zabavama. Zašto ne upotpuniti njegovu kolekciju društvenih igara koje i tako zajedno igrate?

Poklon kartica: Kupujete u zadnji tren ili jednostavno niste sigurni što bi slavljenik volio dobiti? Odaberite poklon s kojim ne možete pogriješiti – Visa poklon karticu Zagrebačke banke s kojom će prijatelj sam odabrati dar po svom izboru na tisućama prodajnih mjesta ili internetu. Zgodno, zar ne?