tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
5 NAJ APLIKACIJA ZA ORGANIZACIJU I PRODUKTIVNOST
tip Savjet

5 NAJ APLIKACIJA ZA ORGANIZACIJU I PRODUKTIVNOST

30.01.2018.

Uskoro počinje veljača, mjesec koji zadaje glavobolju većini studenata. Ali, ne paničari - pripremili smo ti 5 super aplikacija za organizaciju vremena i povećanje produktivnosti kako bi uspio uskladiti ispite i društvene obaveze, a usput i uloviti nekoliko sati sna. I sve su besplatne!

Todoist

Todoist je aplikacija za kreiranje popisa zadataka koje trebaš obaviti. Možeš je koristiti i na laptopu i na mobitelu, a daje ti i mogućnost da nekim zadacima daš prioritet ili da si zadaš rok dokad ih trebaš obaviti.

Aplikaciju preuzmi ovdje.

Evernote

Evernote ti omogućava da na jednom mjestu držiš listu zadataka, bilješke, duga istraživanja, fotke i raznorazne isječke s web stranica. Također se može koristiti na više uređaja odjednom, a bilješke možeš dijeliti i s prijateljima ako primjerice zajedno radite na nekom projektu.

Aplikaciju preuzmi ovdje.

Trello

Stalno imaš neke grupne projekte na faksu? Trello ti pomaže da si na vizualan način predočiš što je potrebno za koji projekt. Izgleda kao jedna digitalna ploča na koju lijepiš bilješke u različitim bojama, a možeš i pozvati neograničen broj ljudi da surađuje s tobom. :)

Aplikaciju preuzmi ovdje.

Brain Focus Productivity Timer

Ova aplikacija radi upravo ono što joj naziv kaže - omogućava ti da bilježiš koliko vremena trošiš na koji zadatak, a možeš si postaviti i pauze unutar zadataka kako bi cijelo vrijeme bio fokusiran na ono što radiš.

Aplikaciju preuzmi ovdje.

AppBlock - Stay Focused

Appblock je jednostavna aplikacija koja služi tome da blokiraš određene aplikacije i notifikacije na određeno vrijeme. Vrlo korisno za sve korisnike o Instagramu kada je vrijeme za učenje. ;)

Aplikaciju preuzmi ovdje.

Nadamo se da će ti ove aplikacije pomoći i želimo ti puno sreće s ispitima!