tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
5 SAVRŠENIH DAROVA ZA VALENTINOVO ZA NJU
tip Savjet

5 SAVRŠENIH DAROVA ZA VALENTINOVO ZA NJU

30.01.2017.

Knjiga „I Don't Know How To Cook

Na prvi pogled izgleda kao šala, ali ova kuharica je u biti neiscrpan izvor savjeta za brza jela koja možeš napraviti sam kod kuće umjesto da naručuješ dostavu. Preskočiti ako draga ima ispodprosječan smisao za humor.

Polaroid mini printer

Polaroid je opet u modi. Ne, nisu u pitanju stari ogromni fotići, nego mali prijenosni printeri kojima možeš isprintati fotke sa svojeg smartphone-a. Fotke možeš editirati u Polaroid app-u, a sami papiri su samoljepivi tako da odmah dobivaš i naljepnice.

Gilmore Girls box set

Možda i najultimativniji poklon na ovoj listi. Svih sedam sezona vječno popularnih Gilmore Girls na čak 42 DVD-a. Sve epizode + hrpetina dodataka koji se mogu gledati danima. Doslovno. Danima.

S'well boca za vodu

Tko još pije vodu iz obične plastične boce? Većina ljudi, ali ako tvoja odabranica nije većina ljudi onda će uživati u svježoj vodi iz turbodizajnirane S'well boce. Ostaje samo jedno pitanje – uzorak zebra ili ružičasti dijamant?

Garmin Vivosmart mjerač aktivnosti

Aktivan život odavno je postao mainstream, a mjerači aktivnosti neizostavni dio našeg svakodnevnog života. Vivosmart bilježi sve živo što radiš, prima mailove i obavijesti o pozivima, mjeri puls, broji kalorije i još ti govori koliko se sutra trebaš kretati. Predivno.