tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
72 SATA BEZ KOMPROMISA
tip Savjet

72 SATA BEZ KOMPROMISA

01.10.2018.

Udruga SKAC Palma poziva te da postaneš dio volonterskog projekta „72 sata bez kompromisa“ koji će se u Republici Hrvatskoj ove godine odvijati od 18. do 21. listopada.

„72 sata bez kompromisa“ međunarodni je volonterski projekt koji u tri dana okuplja nekoliko tisuća mladih volontera koji poklanjaju svoje vrijeme i vještine zajednicama u kojima žive. U Hrvatskoj se održava po peti put, a nakon što je prethodnih godina u 5 gradova održano sveukupno 749 akcija na kojima je sudjelovalo više od 5500 mladih, projekt se ove godine širi na 10 gradova, i planiranih oko 3500 volontera. Organizator projekta već četvrtu godinu u Zagrebu je Udruga SKAC Palma koja djeluje od 2001. godine, a trenutno kroz različite projekte okuplja oko 1000 mladih.

U današnjem materijalnom društvu, ljudi često zaboravljaju na solidarnost i brigu za one koje je društvo odbacilo na margine kao i na ekologiju. Kroz projekt „72 sata bez kompromisa“ želi se mladim ljudima omogućiti da budu katalizator pozitivnih promjena u Republici Hrvatskoj.

Više o projektu