tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
APP START CONTEST - UVODNO PREDAVANJE
tip Savjet

APP START CONTEST - UVODNO PREDAVANJE

12.01.2018.

Uvodno predavanje za ovogodišnji App Start Contest održat će se 16. siječnja u 16 sati na zagrebačkom FERu.

ASC ti daje priliku razviti tvoja znanja i vještine i pokazati ti koliko daleko možeš dogurati s dobrom, inovativnom idejom i malo kvalitetnog timskog rada! Na tebi je samo da se prijaviš u timu ili samostalno, a za pomoć i provedbu ideje osigurani su ti mentori vodećih tehnoloških poduzeća u Hrvatskoj.

Na uvodnom predavanju bit će ti objašnjene sve najvažnije informacije i kriteriji potrebni za uspješnu prijavu i realizaciju projekta. Upoznat ćeš i partnere natjecanja, uključujući ekipu iz ZABA-e, Undabota, Web burze, Axillisa, Fivea, FINA-e, Minus5-a, Ciala, Microblinka i Combisa. A ako ti ponestaje još malo motivacije, poslušaj par riječi prošlogodišnjeg pobjednika s aplikacijom Sumirra, Petra Šegina, koji će podijeliti svoja iskustva sudjelovanja na App Start Contestu.

Kako bi natjecatelji skupili što više znanja kroz natjecanje, tijekom cijelog procesa osigurane su radionice i predavanja koja će održati partneri ASC-a. Ovo je ujedno i super prilika za povezivanje partnera i poduzeća sa studentima, točnije natjecateljima, prikupljanje iskustva, a i dobra stavka u CV-u.

Facebook event