tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
BESPLATNA ERASMUS+ EDUKACIJA
tip Savjet

BESPLATNA ERASMUS+ EDUKACIJA

16.01.2019.

Razmjena pod nazivom „Get Skilled” održat će se u sklopu Erasmus+ projekta u slovenskom Hodošu u razdoblju od 19. veljače do 1. ožujka 2019. godine. Za sudjelovanje se može prijaviti sedmero mladih od 18 do 30 godina i jedan tema leader bez dobne granice.

Za sudjelovanje se plaća jedino naknada od 30 eura, a svi ostali troškovi su pokriveni, uključujući i trošak puta u iznosu od 180 eura. Osim Hrvatske u razmjeni sudjeluju još Slovenija, Italija, Portugal i Španjolska.

Zbog brzih promjena na svjetskom tržištu rada, velike nezaposlenosti mladih i nedostatak radnika s potrebnim radnim vještinama postoji velika potreba za pripremom mladih za buduće zaposlenje.

Mladi trebaju razviti poslovne vještine koje su potrebne za tržište rada i na taj način biti konkurentniji i osposobljeni za buduće poslove.

Kroz rasprave i prezentacije saznat ćeš više o trenutnom stanju nezaposlenosti mladih u zemlji sudionici razmjene i što bi moglo biti rješenje tog problema. Moći ćeš polaziti praktične radionice pisanja Europass životopisa, pripremiti se za intervju za posao, naučiti kako se pravilno prezentirati poslodavcu, a sve to će ti pomoći da stekneš više povjerenja pri podnošenju zahtjeva za posao.

Sve dodatne informacije o programu i prijave potraži niže na linku.

Prijavi se