tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
BIKE POPRAVLJAONA @KSET
tip Savjet

BIKE POPRAVLJAONA @KSET

09.05.2019.

Napokon se bliži ljeto! Dani postaju sve dulji i topliji, a noći kao stvorene za izlaske (zanemarimo još mjesec dana faksa). Sigurno se pitaš kako izbjeći garantirano topljenje na putu kući ili čekanje posljednjeg noćnog tramvaja?

Biciklistička sekcija KSET-a ima rješenje! Možda leži zaboravljen, ali tvoj bicikl je i dalje negdje probušenih guma, hrđavog lanca i povrijeđenog srca. Donesi ga ispred KSET-a u četvrtak 9. svibnja od 12:00 do 16:00 i dopusti biciklističkoj sekciji da mu vrati sjaj u kotače, a tebi osmijeh na lice.

Sve je dobrovoljno (iako se ne žale na donacije) - od njih ćeš dobiti znanje, alat i potrošne materijale, a od tebe traže strpljenje, pozornost i da malo zaprljaš ruke. Vidimo se!

DISCLAIMER: biciklistička sekcija neće umjesto tebe kupiti nove gume, osovinu, pedale ili čak kotač. Pokušat će ih popraviti, a ako ne uspiju, usmjerit će te u najbližu bike trgovinu sa svim potrebnim informacijama.

Facebook event