tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
BROŠURA LJETNIH ŠKOLA 2018.
tip Savjet

BROŠURA LJETNIH ŠKOLA 2018.

30.03.2018.

„Brošura ljetnih škola“ dugogodišnji je projekt eSTUDENTA, a nastavlja se i ove godine.

Cilj brošure je studentima dati pregledan vodič ljetnih škola kako bi si što kvalitetnije organizirali ljeto.

Ljetne škole zamišljene su kao posebni programi koji nude više od predavanja i provjera znanja. Najčešće se učenje temelji na nekim praktičnim primjerima, posjetima tvrtkama, a sve to uz predavanja stranih predavača koji te uvijek mogu naučiti više nego što učiš na fakultetima. Uz dozu učenja, u ljetnim školama uvijek postoji doza zabave. Tako upoznaješ ljude iz cijelog svijeta, njihove kulture i stječeš prijateljstva za cijeli život.

Mnogi su skeptični po pitanju ljetnih škola jer na sam spomen ljetne škole, prve asocijacije su učenje tijekom ljetnih mjeseci i troškovi koji nastanu odlaskom. To su krive percepcije. Mnoge škole nude stipendije pa su samim time troškovi minimalni s obzirom na ono što dobivaš odlaskom. U opuštenoj atmosferi, bez ikakvog pritiska i stresa, imaš priliku slušati zanimljiva predavanja i bez puno napora naučiti puno više nego što bi naučio da si ostao kod kuće.

Uz to, većina ljetnih škola po završetku izdaje certifikate i daje ECTS bodove tako da to može biti samo plus u tvom životopisu! Nemoj puno razmišljati, potroši malo ušteđevine, odaberi destinaciju i uplovi u novo razdoblje svog života. Ako se na to odlučiš, ovo ljeto zasigurno će te promijeniti kao osobu i učiniti te čovjekom punim ideja i ambicija, širokih vidika i znanja koja ćeš primijeniti nakon povratka.

Brošuru možeš pogledati niže na linku.

Pogledaj brošuru