tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
DAN OTVORENIH VRATA NA ŠUMARSKOM FAKULTETU
tip Savjet

DAN OTVORENIH VRATA NA ŠUMARSKOM FAKULTETU

11.04.2018.

U petak 20. travnja od 10 do 17 sati na Šumarskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu održat će se Dan otvorenih vrata namijenjen maturantima koji donose važnu životnu odluku te široj zainteresiranoj javnosti.

Kroz mnogobrojne radionice djelatnici i studenti Šumarskoga fakulteta na zanimljiv će način predstaviti posjetiteljima šumarsku i drvno-tehnološku struku te znanstveno i stručno djelovanje Fakulteta. Također, u auli hodnika u žutoj zgradi (središnje mjesto svih događanja i informacija) bit će predstavljeni Zavodi oba odsjeka Fakulteta, a posjetiteljima će biti omogućeno da u predviđenim terminima obiđu prostorije, predavaonice i laboratorije gdje će im nastavnici, suradnici i studenti odgovarati na pitanja. Potencijalni budući studenti moći će dobiti korisne informacije o studijima, studentskim aktivnostima, terenskoj nastavi i mnogim drugim specifičnostima koje Šumarski fakultet čine jedinstvenim.

Šumarska nastava u Hrvatskoj započinje na Gospodarsko-šumarskom učilištu u Križevcima 1860., a od 1898. na Šumarskoj akademiji u Zagrebu i to je četvrta visokoškolska institucija Sveučilišta u Zagrebu). Stoga ove godine Šumarski fakultet obilježava 120 godina sveučilišne nastave (120 godina sveučilišne nastave u području šumarstva i 70 godina sveučilišne nastave u području drvne tehnologije).

Cjelokupni program događanja potraži niže na linku.

Program događanja