tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
DESIGN THINKING RADIONICA @FER
tip Savjet

DESIGN THINKING RADIONICA @FER

03.01.2019.

Design Thinking je sve popularnija metoda za razvoj inovacija i rješavanje izazova kroz 5 koraka: empatiju, definiciju, ideaciju, prototipiziranje i testiranje. Design Thinking metodologiju koriste poznate svjetske organizacije, brojni startupovi te javni sektor.

Ako želiš aktivirati svoj kreativni potencijal, usvojiti Design Thinking metodologiju te naučiti kako razmišljanjem izvan ustaljenih okvira riješiti izazove iz svih sfera života, prijavi se na Design Thinking radionicu koju zajedničkim snagama organiziraju FER, SPOCK, Sense Consulting, Design Thinking i eSTUDENT.

Na radionici možeš steći novi pogled na rješavanje problema i generiranje inovativnih rješenja, dobiti inspiraciju za drugačiji način razmišljanja i primjenu u svakodnevnom poslu, usvojiti Design Thinking metodologiju i konkretne alate za prepoznavanje korisnikovih potreba, generiranje i testiranje ideja u direktnom kontaktu s korisnicima.

Radionicu će održati iskusni Design Thinking treneri iz poduzeća Sense Consulting koji će ti pomoći da tvoja ideja prođe kroz sve navedene faze te da izradiš svoj prvi prototip već na samoj radionici. 

Dođi na FER, (D-S20), 19. siječnja od 8:30 do 17 sati i ispuni si jednu novogodišnju odluku, razradi svoju ideju i pokreni vlastiti posao!

Radionica je otvorena za studente, studentice i mlade koji su završili fakultet u zadnje dvije godine, a prijaviti se možeš putem obrasca niže na linku. Požuri jer prijave traju do 16. siječnja do 23:59.

Prijavi se