tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
DOĐI NA VOKALNU RADIONICU U MM CENTRU
tip Savjet

DOĐI NA VOKALNU RADIONICU U MM CENTRU

27.09.2018.

Trening za vokalne umjetnike i pedagoge, voditeljice Anne Marie Blink, održat će se od 1. do 3. listopada u MM centru, od 15 do 21 sat.

Radionica je namijenjena profesionalnim umjetnicima, pedagozima i studentima kojima je u središtu zanimanja glas i izražajne vokalne mogućnosti te pedagogija i rad s drugima. Prijašnje iskustvo rada s Anne-Marie je obavezno. Sve informacije kao i prijave s tvojim kratkim životopisom, kratkim motivacijskim pismom i kontaktom (mobitel) primaju se na edukultura.sc@gmail.com do 30. rujna do 12 sati.

Na ovoj radionici snažno i intenzivno će se raditi na tome kako koristiti naše tijelo i glas kao alat za druge. Didaktički alati (poput, kako postaviti dijagnozu, kako osmisliti individualni vokalni trening, kako istražiti priču pojedinca bez projekcija i ostati što više objektivan…) kao i vlastito iskustvo, uz ritualni rad i grupne susrete, bit će dio ovog treninga, a naći će se prostora i za rad na pjesmama.

Participacija: 500 kn / 400 kn studenti (uz predočenje važećeg indeksa) / 1050 kn međunarodni polaznici.

Na ovoj intimnoj radionici moći ćeš postaviti i specifična pitanja vezana za rad s drugima. Pitanja možeš poslati prije početka radionice na e-mail adresu: info@andereklank.nl. Ponesi ugodnu odjeću u kojoj se možeš slobodno kretati i rastezati, tople čarape i bocu vode.

Radionicu vodi Anne-Marie Blink. Voditeljica koristi „primitivni glas“ kako bi otvorila glas i dala polaznicima mogućnost da upoznaju cijelo tijelo i njegove potpune vokalne mogućnosti. Anne-Marie radi kao instruktorica glasa, voditeljica nekoliko zborova, pjevačica različitih stilova i održava radionice u Belgiji, Engleskoj, Francuskoj, Nizozemskoj, Sloveniji, SAD-u i drugdje. Završila je Glas i didaktiku podučavanja i dirigiranja na konzervatoriju. Pohađala je mnoge tečajeve iz područja glasa, emocija i glazbe svijeta (world music). Također, koristi glas i pjevanje u terapeutske svrhe.