tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
DONIRAJ ZA INICIJATIVU „LATICE RUŽA“ I UČINI DOBRO DJELO
tip Savjet

DONIRAJ ZA INICIJATIVU „LATICE RUŽA“ I UČINI DOBRO DJELO

07.04.2017.

Od 1998. godine pa sve do danas, bolnicu Gornja Bistra posjetilo je 9000 volontera iz Italije, a posljednjih godina pridružili su im se i volonteri iz Hrvatske. Cilj im je nesebično pomagati osoblju bolnice i družiti se s teško oboljelom djecom kako bi humanizirali njihov boravak u ustanovi u kojoj provedu cijeli svoj život.

Upravo iz tog razloga Međunarodna zaklada Vrt plavih ruža nedavno je kupila kuću za brojne volontere te su ju prozvali „Kuća ruža“ koja će umjesto trenutnog smještaja, danas već opasanog za stanovanje, postati novi dom volontera.

Donacije za inicijativu „Latice ruža“

Inicijativa „Latice ruža“ je pokrenuta kako bi se prikupili prilozi za rekonstrukciju kupljene kuće, a mogu joj se pridružiti svi zainteresirani te svojim darom u iznosu od 100€ kupiti ciglu koja će biti zazidana unutar „Kuće ruža“ s ugraviranim imenom donatora kako bi ova lijepa gesta solidarnosti ostala neizbrisiva. Ovoj plemenitoj inicijativi se svojom donacijom pridružila i Zagrebačka banka. Više informacija o inicijativi „Latice ruža“ možeš pogledati niže na linku, stoga skupi ekipu i pomognite volonterima kako bi oni mogli pomoći drugima :)

Dodatne informacije