tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
ERASMUS+ EDUKACIJA DIGITALNIH MEDIJA
tip Savjet

ERASMUS+ EDUKACIJA DIGITALNIH MEDIJA

20.05.2019.

Željan si novih vještina koje će ti pomoći da se istakneš na tržištu rada? Jesi li znao da sve više poslodavaca traži da se u što kraćem roku i na inovativan način predstaviš? Jesi li svjestan svojih najjačih kvaliteta? Postoji mnogo načina kako ih možeš predstaviti svom budućem poslodavcu!

U sklopu Erasmus+ DIME projekta dođi na dvodnevnu edukaciju digitalnih medija koja će se održati 24. i 27. svibnja, u terminu od 10:00 do 13:00 sati, a na kojoj će ti mentori pomoći izraditi tvoj kratki video koji ti može uvelike pomoći u postizanju tvojih ciljeva.

Navedenu obuku predstavit će ti tim iz Callidusa – Ustanove za obrazovanje odraslih, koja brojnim obrazovnim programima uspješno pomaže pri smanjenju problema nezaposlenosti.

Programi obuhvaćaju sudjelovanje u grupnim radionicama, diskusije i konzultacije te samostalni rad od kuće putem učenja na daljinu.

Vjeran Debić je prvostupnik poslovne ekonomije smjera financijski management te radi kao projektni asistent u Callidusu. U sklopu projekta DIME prošao je obuku za edukatora mladih odraslih osoba te tako stekao certifikat za nadolazeću aktivnost.

Gordana Marković je voditeljica obrazovnih programa u Callidus. Magistra je pedagogije i povijesti umjetnosti, glazbenica I u slobodno vrijeme bavi se fotografijom. Sudjelovala je i kao projektni asistent na ESF I ERASMUS+ projektima.

Zrinka Kunić diplomirana je novinarka, a radi kao freelance PR-ovka s mnogim bendovima i festivalima. Iza nje je rad u izdavačkoj kući Dallas Records, glavnouredničke pozicije na portalima Muzika.hr i Ziher.hr, kao i brojni projekti na području band menadžmenta, društvenih mreža, content writinga i copywritinga. U stanju je probuditi se usred noći i napisati smislenu rečenicu.

Za radionicu se prijavi do 22. svibnja u podne preko linka niže.

Prijavi se