tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
ESN ZAGREB PRIMA NOVE ČLANOVE
tip Savjet

ESN ZAGREB PRIMA NOVE ČLANOVE

26.08.2018.

I ti možeš postati dio ESN-a Zagreb, sudjelovati u osmišljavanju i izvođenju događanja koje ova udruga provodi. Dođi na info prezentaciju gdje će lokalni odbor predstaviti udrugu, a koordinatori svoje timove i gdje ćeš iz prve ruke moći saznati što točno ESN radi i kakve evente organizira.

ESN traži ambiciozne i odgovorne mlade ljude koji će svojim volonterskim radom učiniti nešto korisno za zajednicu, za dolazne strane studente i za sebe.

U ESN-u ćeš moći sudjelovati u raznim eventima i osmišljavati svoje, a na tebi je da odlučiš koji se tim najviše poklapa s tvojim ambicijama i željama. Trenutno u ESNu postoji 6 timova: Intercultural Exchange, PR, Party, Sport, Social Inclusion i Travel. Svaki tim ima svoje područje djelovanja, ali česti su i međutimski eventi.

Osim što ćeš poboljšati svoje komunikacijske, organizacijske i interkulturalne vještine, usavršiti svoj engleski i možda naučiti još koji jezik, moći ćeš napredovati, razvijati soft skills, putovati, povezivati se na nacionalnoj i internacionalnoj razini i sve to u krugu mladih ljudi iz cijeloga svijeta. Nije potrebno niti napominjati, ali zabava jer nazivnik svega.

Prijavi se popunjavanjem obrasca i svakako dođite na info prezentaciju! Obrazac možeš popuniti do 7. rujna do 23:59 sati, niže na linku.

Info prezentacija održat će se 3. rujna u 19 sati u dvorani 13 Sveučilišta u Zagrebu na adresi Zvonimirova ulica 8.

Prijavi se