tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
FERov STARTUP INKUBATOR PREDSTAVLJA DRUGU GENERACIJU
tip Savjet

FERov STARTUP INKUBATOR PREDSTAVLJA DRUGU GENERACIJU

09.06.2018.

U utorak, 12. lipnja u Sivoj vijećnici FER-a s početkom u 15 sati bit će održana završnica studenata druge generacije FER-ovog startup inkubatora, SPOCK.

SPOCK već dvije godine pomaže mladim poduzetnicima da od svojih projekata stvore i razviju vodeće startupe. Studenti Sveučilišta u Zagrebu i oni koji su završili studij unazad dvije godine imaju priliku sudjelovati u programu koji omogućava podršku, vodstvo, stjecanje znanja i razvoj vještina potrebnih da ideje pretvore u profitabilna rješenja i uspješne tvrtke.

Na završnici će se predstaviti timovi Melanoma Check, PicUp, morpheus zone i Summira koji su u proteklih godinu dana sudjelovali u programu SPOCK-a, a ovom prilikom će prisutnima predstaviti kako im je Program pomogao u razvoju vlastitih ideja. Više o timovima nalazi se na poveznici.

Završnica druge generacije SPOCKa idealna je prilika za sve studente koji su zainteresirani za priključivanje programu SPOCK jer tijekom predstavljanja timova mogu iz prve ruke čuti što sve jednom startupu u fazi nastanka omogućava sudjelovanje u Programu.

Sve one koji jedva čekaju pokrenuti nešto svoje sigurno će obradovati vijest da su prijave za treću generaciju otvorene putem poveznice spock.fer.hr.

Besplatne ulaznice za završnicu mogu se preuzeti putem Entrio sustava.