tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
FILMSKE RADIONICE KINO KLUBA SPLIT
tip Savjet

FILMSKE RADIONICE KINO KLUBA SPLIT

22.05.2018.

Kino klub Split u lipnju organizira dvije radionice za sve koji žele naučiti nešto više o filmu.

Radionica „Od skripta do kamere”

Od 18. do 22. lipnja održat će se radionica „Od skripta do kamere“ pod vodstvom Pilar Palomero. Na petodnevnoj radionici polaznici će učiti što sve mogu učiniti za svoj projekt u pripremnoj fazi. Fokus radionice je usmjeren na realizaciju filmova nastalih u nezavisnim produkcijama (nekomercijalnog sadržaja), a obrađivati će se iduće tematske cjeline kroz praktični rad: Ideja i skript, Vježbe casting-a i location scouting-a,Vizualni pristup – kamera i svjetlo, kreativni dossier, prezentacija i analiza projekata.

Detalje o radionici i prijave potraži na linku niže.

Prijavi se

Radionica produkcije

Od 13. do 15. lipnja održat će se Radionica produkcije pod vodstvom producenta Tibora Kesera. Na trodnevnoj radionici polaznici će se upoznati s ulogom producenta, ali i produkcijske kuće kroz čitav proces realizacije filma: od inicijalne ideje, tijekom razvoja projekta, snimanja i post-produkcije pa do plasmana i promocije na različitim prikazivačkim platformama odnosno distribucije. Fokus radionice je usmjeren na produkciju nezavisnih filmova, a održavati će se u popodnevnim terminima po četiri sata svaki dan. Polaznici će dobiti priliku s mentorom raditi na vlastitim projektima.

Detalje o radionici i prijave potraži na linku niže.

Prijavi se