tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
INFORMIRANJE O MOBILNOSTI: EUROPSKE SNAGE SOLIDARNOSTI
tip Savjet

INFORMIRANJE O MOBILNOSTI: EUROPSKE SNAGE SOLIDARNOSTI

26.06.2019.

Želiš živjeti u nekoj drugoj zemlji? Učiti nove stvari? Usavršavati postojeće vještine? Upoznati nove ljude? Pomoći različitim zajednicama? Suočiti se s izazovima? Upoznati bolje sebe?
Ako si na neko od ovih pitanja odgovorio/la potvrdno pridruži nam se u utorak, 2. srpnja u Centru za mlade i informiraj se o novom programu - Europskim snagama solidarnosti.

Europske snage solidarnosti nova su inicijativa Europske unije kojom se stvaraju mogućnosti za mlade da volontiraju ili rade na projektima u svojim zemljama ili u inozemstvu koji su od koristi zajednicama i ljudima diljem Europe.

Osim informiranja o mogućnostima koje imaš na raspolaganju, dobit ćeš praktične savjete kako se prijaviti, kako pripremiti motivacijsko pismo i životopis te ćemo te iz prve ruke informirati što možeš očekivati od sudjelovanja u programu Europskih snaga solidarnosti.
Vidimo se!

Iva Zelić je voditeljica programa za mlade i Erasmus+ programa u udruzi Amazonas. Na poziciji koordinatorice Europske volonterske službe/Europskih snaga solidarnosti bila je četiri godine. Sudjelovala je na više od 20 konferencija, treninga i razmjena unutar Erasmus+ programa.

Prijavi se preko linka do 1. srpnja u podne.

Prijavi se