tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
INTERNATIONAL INTERNSHIP PROGRAM UNICREDIT GRUPE
tip Savjet

INTERNATIONAL INTERNSHIP PROGRAM UNICREDIT GRUPE

15.03.2017.

Još nisi napravio planove za ljeto i nisi siguran kamo ići i kako ga iskoristiti? Što kažeš da umjesto odmaranja, ovo ljeto učiniš nešto odlično za svoju karijeru? UniCredit grupa, uključujući i Zabu, nudi ti priliku da tri mjeseca provedeš u Austriji, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Češkoj, Njemačkoj, Mađarskoj, Rumunjskoj, Rusiji, Srbiji, Slovačkoj, Sloveniji, Turskoj, Italiji ili da ostaneš u Hrvatskoj uz studentsku praksu u različitim sektorima unutar banke.

Kako se prijaviti i što se od tebe očekuje?

Traži se osoba s odličnim akademskim uspjehom, koja odlično vlada Engleskim jezikom te je u mogućnosti posvetiti se praksi od lipnja do rujna 2017. i nije joj problem otići u inozemstvo gdje može upoznati različite kulture kako te zemlje tako i njihovog poslovanja. Ako uz to imaš i sklonost timskom radu i odlične komunikacijske vještine s analitičkim načinom razmišljanja i željom za učenje onda si ti pravi kandidat. 25 najsretnijih biti će dobitnici ove odlične poslovne prilike, a prijave idu online pa sve što moraš napraviti je:

  1. Posjetiti Web stranicu za prijave
  2. Odabrati željeno poslovno mjesto
  3. Kreirati profil i poslati prijavu
  4. Riješiti online zadatak i poslati ga mailom.
  5. Sve dokumente koje predaješ pošalji u PDF formatu na engleskom jeziku

Sve detalje o International Internship programu Unicredit grupe možeš pogledati ovdje. Sretno! :)