tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
ISKORISTI LJETO I NAUČI NOVI JEZIK
tip Savjet

ISKORISTI LJETO I NAUČI NOVI JEZIK

27.04.2018.

Svake godine si s prijateljima na Jadranu i već točno znaš kako će ti izgledati odmor? Zašto se ovog ljeta ne bi odlučio na jedno drugačije iskustvo i otišao na ljetni tečaj jezika u inozemstvu?

Intenzivni ljetni tečajevi su odlični za brzo učenje jezika jer se konstantno nalaziš u jednom dinamičnom okruženju i u potpunosti si fokusiran na usvajanje novih znanja, kao i ostatak ekipe. Osim toga, to je super prilika da upoznaš strane kulture i stekneš nova prijateljstva.

Većina takvih aranžmana ti osim samog tečaja nudi i stanovanje u blizini centra grada u kojem se odvija i izlete vikendom kako bi što bolje upoznao zemlju koju si posjetio. Tako da sa sobom jedino moraš povesti džeparac i puno entuzijazma za učenje!

Kako bi si to mogao priuštiti bez potezanja u džep roditelja, tu su krediti za financiranje školovanja Zagrebačke banke. Oni ti omogućuju da uložiš u dodatno znanje koje će ti zasigurno pomoći prilikom zapošljavanja i dati ti veliku prednost u poslovnom svijetu.

Više o njima saznaj na linku:

Kredit za financiranje školovanja