tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
KAKO BRINUTI O MENTALNOM ZDRAVLJU?
tip Savjet

KAKO BRINUTI O MENTALNOM ZDRAVLJU?

21.05.2019.

Pitate se kako, pitate se je li lako?

Puno ispita, malo vremena, nerealna očekivanja drugih, manjak vremena za sebe – zvuči poznato? 

Što kad nam stvari izmaknu kontroli? Što kad primijetimo simptome kroničnog stresa, depresivnosti, anksioznosti? 

Na ovoj radionici ćete se upoznati s temom mentalnog zdravlja, što to je, a što to nije, koje su mu odrednice, kako brinuti o njemu i što učiniti kada se ne osjećamo dobro.

Radionicu će voditi psihologinje Centra Modus Lana Gjurić i Ivana Bandić. Radionica će se održati 24. svibnja od 11 do 13 sati u Centru za mlade grada Zagreba, Ljudevita Gaja 2.

Lana Gjurić je psihologinja-savjetovateljica u Centru Modus. Uz savjetovanje vodi i grupne programe za mlade i roditelje kao što su “Trening roditeljskih kompetencija”, „Program Ja – Ti" – radionice razvoja socijalnih i komunikacijskih vještina te "Rudnik" - program mentalnog zdravlja mladih.

Ivana Bandić je magistra psihologije, zaposlena je u Centru Modus gdje vodi individualna savjetovanja i provodi grupne programe. Dosadašnje radno iskustvo stjecala uglavnom u sustavu socijalne skrbi i u nevladninom sektoru. Osim s mladima, uživa raditi i sa osobama starije životne dobi.

Prijavi se preko linka do srijede 22. svibnja u podne.

Prijavi se