tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
KAKO PUTOVATI BESPLATNO?
tip Savjet

KAKO PUTOVATI BESPLATNO?

25.07.2018.

Svi smo mi negdje čuli da netko putuje po svijetu besplatno? Je li je ovaj mit istinit? Mogu li ja putovati svijetom bez novaca? Mega tim istraživača besplatnog putovanja udruge Urbana mladež će ti predstaviti ideje i načine kako putovati besplatno te podijeliti svoja iskustva s tobom!

Sponsored Travelling

Ovaj put glavna tema događaja je "Sponzoriranje putovanja". Kako to rade poznati blogeri, Instragrameri, YouTuberi i ostali popularni mladi influenceri. Reklamiraj kompanije na svojim društvenim mrežama u zamjenu za besplatni smještaj, put i ostale pogodnosti. Saznat ćeš puno dobrih ideja i savjeta.

Festival volunteering

Plesni festival, glazbeni, filmski, kulturni, iznenadio bi se koliko festivala traži volontere. Zauzvrat nude, kartu, smještaj, a neki čak i hranu i volonterske dnevnice. Više o tome također poslušaj na događanju.

Hitchhiking

Način besplatnog putovanja / traženje prijevoznog sredstva koje se stječe tražeći ljude, obično strance, za vožnju u automobilu ili drugom vozilu. Zvuči zastrašujuće i opasno? Poslušaj iskustva, savjete i trikove iz prve ruke kako bi sigurno i uspješno autostopirao. Autostopiranje je više nego dobivanje besplatnog prijevoza, za neke je to stil života.

Predavanje će se održati 25. srpnja u 19 sati u Funk Clubu (Ivana Tkalčića 52). Prezentacije će održati Beatriz Obeso Lanza i Gulsah Can koji će podijeliti svoja osobna iskustva iz navedenih tema.

Upad je besplatan uz prethodnu prijavu!

Prijavi se