tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
KAKO USKLADITI STUDENTSKI ŽIVOT I FINANCIJE?
tip Savjet

KAKO USKLADITI STUDENTSKI ŽIVOT I FINANCIJE?

22.03.2018.

Financije i studentski život često su dva pojma koja ne idu ruku pod ruku. Koncerti, putovanja, knjige, školarine… Sve to ima svoju cijenu, koja ponekad zna biti i poprilično visoka. Upravo zato je jako bitno već u toj dobi donositi pametne financije odluke i postavljati prioritete pri budžetiranju.

Međutim, što kada ti ni rad preko studentskog ugovora nije dovoljan da pokriješ sve svoje troškove poput stanarine koja je svake godine sve viša? Ili ako si porezna olakšica roditeljima pa tako možeš zaraditi samo za džeparac ili ti fakultet jednostavno vremenski ne dopušta da više radiš? To ne znači da bi trebao odustati od svoje želje da završiš fakultet i osiguraš si bolju budućnost!

Upravo zato ti Zagrebačka banka nudi priliku da iskoristiš Studentski kredit i studiraš po svojoj mjeri, bez velike brige o financijama. Jesi li znao da glavnicu kredita otplaćuješ tek kada završiš studij i da plaćanje prve rate kredita možeš odgoditi do čak 12 mjeseci? To ti daje dovoljno vremena da se financijski osamostališ i pronađeš prvi pravi posao. :)

Svakako provjeri i s bankarom koje županije, gradovi i sveučilišta subvencioniraju kamatnu stopu jer ti kredit može biti još povoljniji! A ako usput imaš i Paket za mlade ne plaćaš ni obradu zahtjeva za kreditom. Tko kaže da ne možeš lakše studirati? ;)

Saznaj više:

Kredit za obrazovanje