tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
KAKO ZADRŽATI VISOKU PRODUKTIVNOST?
tip Savjet

KAKO ZADRŽATI VISOKU PRODUKTIVNOST?

28.12.2016.

Stiže kraj godine, a obveze se samo gomilaju. Studij, škola, posao, obitelj, prijatelji sve nekako postaje užurbanije i aktivnije. Pod tolikim opterećenjem logično je da nam produktivnost pada i da ne stižemo obavit sve što bi željeli u danu. Ipak postoji način da brzinski popraviš stanje i izdržiš još tih nekoliko dana šušura.

Kreni od sna. Ako se dovoljno ne naspavaš teško da će ti bilo kakvo planiranje kroz dan pomoći. I zaboravi na snooze na svom alarmu. Jednom kada ti alarm zazvoni ustani se odmah jer svakih 5 minuta dodatnog sna ti čini više štete nego koristi jer zbunjuje tijelo koje je spremno na ustajanje.

Kad si se već lijepo naspavao čim prije riješi najteže zadatke u danu dok imaš najviše energije i koncentracije. Otići po poklon u dućan ili skupiti skriptu iz fotokopiraone možeš bilo kada pa to stavi za vrijeme kad si već pomalo umoran : )

Zaboravi multitasking. To je najčešća zamka u koju svi padaju i na kraju ne obave niti jednu stvar kako treba. Posloži prioritete i kreni po redu. Već ćeš na kraju prvog dana vidjeti da to zaista funkcionira.

Ako osjetiš kako malo posustaješ kroz dan pomogni si ovim namirnicama koje će ti dati dodatnu energiju.