tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
KAKO ZARADITI NA YOUTUBE-u?
tip Savjet

KAKO ZARADITI NA YOUTUBE-u?

07.12.2016.

Izgleda da nema neke velike tajne, samo moraš naći pravu inspiraciju i proizvoditi ogromne količine sadržaja. Ako nemaš inspiracije pogledaj što rade 4 najuspješnija YouTubera za 2016.

PewDiePie – zarada 15 milijuna dolara

I dalje na vrhu ovaj kralj YouTube-a postao je poznat po svojim snimkama gdje igra video igre koje suludo komentira. Uz to je snimio niz YouTube Red videa i napisao knjigu „This Book Loves You“.

Roman Atwood – zarada 8 milijuna dolara

Atwood je dobar stari prankster, ali to očito bolje radi od drugih. Osim YouTube-a našao se u filmu „Natural Born Pranksters“, u procesu je pisanja knjige, prodaje merchandise i čak reklamira toaletni papir.

Lilly Singh – zarada 7,5 milijuna dolara

Svima poznatija kao IISuperwomanII ova kanadska komičarka uspjela je od 2010. skupiti čak milijardu i pol pogleda svojih videa. U međuvremenu je izbacila ruž za usne i naravno da piše knjigu.

Smosh – zarada 7 milijuna dolara

Ovaj komičarski duo je dogurao do čak 6 milijardi predgleda, a uz YouTube objeručke su prihvatili i druge medije u kojima se redovito pojavljuju uz neizbježnu prodaju vlastitog merchandisea.