tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
LJETNE GLAZBENE RADIONICE NA ROCK AKADEMIJI
tip Savjet

LJETNE GLAZBENE RADIONICE NA ROCK AKADEMIJI

23.06.2018.

U tijeku su prijave na tečajeve sviranja i pjevanja koje organizira Rock akademija početkom srpnja. U vrijeme ljetnih praznika, od 2. do 20. srpnja na adresi Park Ribnjak 1, održavat će se intenzivna nastava sviranja i pjevanja za početnike i napredne.

Ovakvi sadržaji pokazali su se vrlo korisni u osmišljavanju slobodnog vremena te aktivnog odmora od ostalih obveza. U ponudi su intenzivni tečajevi pojedinačne nastave bubnjeva, gitare, pjevanja, bas gitare, glasovira i solfeggia. Jedino se početni tečaj gitare izvodi u skupnom obliku nastave za kandidate starije od 14 godina ukoliko bude dovoljno zainteresiranih.

Učenici koji odlično svladaju sadržaje ljetnih tečajeva mogu pristupiti audiciji početkom rujna tijekom upisa kako bi nastavili višu razinu obrazovanja.

Prijave i upisi za ljetne tečajeve su 28. i 29. lipnja. Voditelji tečajeva iskusni su glazbenici i nastavnici Rock akademije.

Rock akademija djeluje već 26 godina i provodi programe osnovne i srednje glazbene škole za popularnu i jazz glazbu te organizira tečajeve pjevanja i sviranja za sve uzraste. Rock akademiju su završili mnogi poznati mladi glazbenici, kao npr. Sara Renar, dobitnica Porina ili Kim Verson, pobjednica showa Hrvatska traži zvijezdu i mnogi drugi.

Više informacija o ljetnim tečajevima i prijavama pročitaj niže na linku.

Prijavi se