tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
NATJEČAJ ZA IZLAGANJE U GALERIJI SC U 2019.
tip Savjet

NATJEČAJ ZA IZLAGANJE U GALERIJI SC U 2019.

29.05.2018.

Galerija SC poziva umjetnike i kustose da se prijave na natječaj za izlaganje u 2019. godini. Rok prijave je 22. lipanj 2018.

Otvoren je poziv za prijavu samostalne i skupne izložbe, radionice, akcije, performanse, kustoske koncepcije, interdisciplinarne projekte za program Galerije SC u 2019. godini. Prijaviti se mogu i projekti za druge prostore SC-a (Kiosk, Caffe ITD-a, predvorje Kina,…).

Programske smjernice Galerije SC posebno podržavaju mlade autore, ali i one autore koji žele unutar svojih prijedloga iskoristiti interdisciplinarne mogućnosti prostora Studentskog centra.

Prijava treba sadržavati:

  • Prijavnicu (koja se nalazi ovdje)
  • Popratni materijal na Dropboxu (do 5 fotografija/skica, video ili audio zapisi)

Prijave se mogu donijeti u Galeriju, poslati poštom (Galerija SC, Savska 25, 10 000 Zagreb) i poslati mailom na galerija@sczg.hr.

Prijave razmatra Savjet Galerije, a rezultati će biti objavljeni na webu Galerije SC. Nepotpune, nepravilno ispunjene i zakašnjele prijave neće se razmatrati.

Informacije na tel. 01 4593 550 i email adresi galerija@sczg.hr.