tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
NOVOGODIŠNJE ODLUKE, IN ILI OUT
tip Savjet

NOVOGODIŠNJE ODLUKE, IN ILI OUT

20.04.2018.

Krajem 2017. danima si slušao ili čitao po društvenim mrežama o novogodišnjim odlukama i, iako si možda jedan od onih čija je odluka bila „ne donositi novogodišnje odluke", vjerujemo da si ipak maštao da će 2018. biti bolja, puna putovanja, dobrih studentskih poslova, svakodnevnih zdravih obroka i vježbanja. Na tvojoj listi vjerojatno se našla i odluka da ćeš u narednoj godini svladati novu vještinu ili hobi.

Upravo je svladavanje nove vještine ili hobija izvedivo i uz mali budžet. Najlakši način za pronaći povoljni tečaj ili seminar je upravo online. Internet je pun informacija o besplatnim događanjima, a ako je seminar i potrebno platiti, najjednostavniji način je plaćanje karticom ili nalogom za plaćanje.

Ako još nemaš karticu, račun i mobilno bankarstvo, ugovori Paket za mlade koji je besplatan do 25. godine i sadržava sva rješenja za tvoje financije:

Paket za mlade