tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
ORGANIZIRAJ SE BOLJE UZ ROKOVNIK
tip Savjet

ORGANIZIRAJ SE BOLJE UZ ROKOVNIK

26.10.2016.

Iako nam je život teško zamisliti bez kojekakvih elektronskih pomagala koja nam organiziraju život ipak postoji i alternativa. Dobri stari rokovnici. Posljednjih godina napravili su pravi comeback i ljudi im se ubrzano vraćaju kao glavnom sredstvu koje će ih voditi kroz dan, tjedan, mjesec.

Ne samo da su se vratili nego je i izbor tih malih knjižica koje život znače poprilično impresivan – rokovnici, bilježnice, dnevnici, memo knjižice, dnevni, tjedni i mjesečni planeri pa čak i oni od 18 mjeseci za ljude koji dugoročno vole imati sve pod kontrolom.

Posebno su popularni točkasti rokovnici koji uz standardne bilješke kod korisnika razvijaju i kreativnost i potiču ga da kroz svaki svoj naporni dan odvoji dio vremena za sebe i ostavi svoj jedinstveni trag.

Osim što dolaze u raznim bojama njihove korice krase i ilustracije raznih pop kulturnih fenomena poput Simpsona, Game of Thrones, Batmana, Disneyja, Star Warsa, Peanutsa, Harryja Pottera...