tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
OSIGURAJ SVOJE BESPLATNE MINUTE VOŽNJE ZA SPIN CITY
tip Savjet

OSIGURAJ SVOJE BESPLATNE MINUTE VOŽNJE ZA SPIN CITY

13.04.2017.

Imaš vozačku, ali nemaš auto? U studentskim danima rijetko tko si može priuštiti auto pa to i nije neobična situacija. Ali nekada je jednostavno lakše doći od točke A do točke B s autom. Pogotovo ako si na primjer išao u nabavku namirnica za cijeli mjesec. Znaš li da je u Hrvatsku došla prva car sharing usluga? Riječ je o usluzi Spin City koja ti omogućava korištenje vozila na zahtjev i pristup floti od čak 30 vozila, 24 sata na dan i to 7 dana u tjednu.

Kako do svojih besplatnih minuta?

Plaćenjem svojom Maestro i Mastercard karticom Zagrebačke banke sve do 28. ožujka 2018. ostvaruješ gratis minute vožnje, a ako još nemaš svoje Maestro i Mastercard kartice svrati u najbližu poslovnicu Zagrebačke banke i zatraži svoj Paket za mlade koji između ostalog ima i Maestro karticu, a ako želiš i Mastercard Student karticu možeš ju dodatno zatražiti uz Paket za mlade. Detaljne informacije o besplatnim minutama u sklopu Spin City car sharing usluge možeš pogledati na linku niže.

Besplatne minute