tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
Otkrij glavne prednosti online učenja
tip Savjet

OTKRIJ GLAVNE PREDNOSTI ONLINE UČENJA

12.04.2017.

Sve više ljudi odlučuje se na online edukaciju kroz različite tečajeve, pa čak i studije. U mnoštvu online edukacija, koje su često i besplatne, nije teško pronaći nešto za sebe. Baš zato donosimo ti glavne prednosti online učenja.

  • Fleksibilnost – najčešći razlog zašto bi se odlučili na online edukaciju je svakako fleksibinost. Sve što ti treba je pristup Internetu i računalo, a na ovaj način možeš slušati predavanja iz svoje fotelje.
  • Možeš sam složiti svoj raspored – zamisli da svoja predavanja možeš odslušati kada ti to najviše odgovara. Ne moraš slušati predavanja ujutro, ako si tip koji ujutro jednostavno ne funkcionira.
  • Najbolji predavači – ponekad želimo poslušati predavanja poznatih svjetskih stručnjaka koji predaju na poznatim svjetskim sveučilištima, ali je udaljenost veliki problem. Brojni predavači s poznatih sveučilišta kao što je MIT, drže i online edukacije zato ih nemoj propustiti.

Naravno, online učenje nije za svakoga. Nekome jednostavno više odgovara učiti tradicionalnim načinom, ali vjerujemo kako ćeš u cijelom moru besplatnih tečajeva pronaći nešto za sebe. Vrijedi pokušati, zar ne? :)