tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
OTVARANJE PRIJAVA ZA ZAGREB SUMMER ACADEMY
tip Savjet

OTVARANJE PRIJAVA ZA ZAGREB SUMMER ACADEMY

12.02.2018.

Studentska udruga eSTUDENT najavljuje otvaranje prijava za Zagreb Summer Academy, međunarodnu ljetnu školu temeljenu na poduzetništvu i intelektualnom kapitalu. Prijave počinju 15. veljače, a traju do 10. svibnja 2018. Sudjelovati mogu osobe u dobi od 20 do 28 godina koje žele napraviti promjenu u svijetu i saznati više o poduzetništvu.

Zagreb Summer Academy prvi put se održava ove godine kao nasljednik poznate i afirmirane ljetne škole Dubrovnik Summer School. Mjesto održavanja je Zagreb, od 20. do 29. kolovoza.

Svrha Zagreb Summer Academyja jest stjecanje novih, primjenjivih znanja s područja poduzetništva te razvijanje različitih vještina s naglaskom na soft skills. Vrhunski stručnjaci iz tih područja će kroz interaktivna predavanja i radionice pripremiti sudionike za promjenjive okolnosti koje ih očekuju u budućem poslovanju. Tijekom deset dana ljetne škole sudionici će usvojiti mnoga stručna znanja, od toga kako odabrati pravu ideju i pretvoriti ju u plan do kreativnosti u poslovnom i osobnom brandingu. Program ovogodišnjeg Zagreb Summer Academyja odlična je polazišna točka za prvi korak prema uspješnoj poduzetničkoj karijeri. Svi polaznici ove ljetne škole dobit će i certifikat koji im može obogatiti životopis.

Ako ste osoba koja želi promijeniti svijet, student koji ima ideju, ali ne zna kako je ostvariti, kreativna duša koja nema poslovne ideje ili vještine, ali bi željela saznati više o poduzetništvu i pokretanju vlastitog poslovanja onda se prijavite i postanite dio nezaboravne zagrebačke priče.

Više informacija o samom projektu i prijavama potraži niže na linku.

Prijavi se