tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
OTVORENE PRIJAVE ZA MOJ ZABA START
tip Savjet

OTVORENE PRIJAVE ZA MOJ ZABA START

06.06.2019.

Imaš super projekt, no nedostaje ti financijska potpora? Ne brini, jer u tijeku je šesto izdanje Moj Zaba Start programa u kojem će najbolji projekti iz područja Poduzetništva, Kulture i znanosti i Društva osvojiti financijsku potporu u ukupnom iznosu od 990.000 kn.

Kategorija Poduzetništvo namijenjena je projektima iz područja novih tehnologija, razvoja novih proizvoda i inovacija, kategorija Kultura i znanost odnosi se na projekte iz područja kulturne industrije te znanstvene i istraživačke radove dok se u kategoriji Društvo očekuju projekti koji utječu na poboljšanje kvalitete života zajednice i društva u kojem živimo. Dobitnike će odlučiti stručna komisija, ali i svekolika javnost glasanjem na portalu za najbolji projekt među 10 finalista unutar svake od kategorija koji će osvojiti 30.000 kn.

Osim financijske potpore natječaj podrazumijeva i edukaciju finalista pa ćeš tako saznati sve o pripremi i izradi poslovnog plana, izazovima koji te čekaju na tržištu, ali i iskustvima drugih poduzetnika koji su sudjelovali na Moj Zaba Start programu i još puno toga.

Ovogodišnji edukacijski partner natječaja je Algebra pa te pozivamo na radionicu koja će se održati 4. srpnja u 11 sati u prostoru Algebre LAB, Ilica 242 na kojoj ćeš dobiti konkretne savjete i upute kako najkvalitetnije predstaviti i prijaviti svoj projekt na natječaj.

Na natječaje se mogu prijaviti fizičke osobe, poduzetnici, obrtnici, institucije, klubovi, društva i ostali.

Natječaj je otvoren do 10. srpnja u 12h.

Odvaži se i prijavi se!

Saznaj više na linku niže.

Prijavi se