tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
OVO LJETO SI U SPLITU? NAUČI RADITI WEB STRANICE!
tip Savjet

OVO LJETO SI U SPLITU? NAUČI RADITI WEB STRANICE!

26.06.2018.

Želiš naučiti kako napraviti svoju vlastitu web stranicu? Napravi prvi korak u svijet programiranja i sudjeluj u besplatnom ljetnom Boot campu na Aspiri.

Boot camp sastoji se od niza besplatnih predavanja i radionica na kojima ćeš u tjedan dana naučiti sve o IT tehnologijama i steći praktična znanja potrebna za samostalnu izradu web stranica. Nakon savladavanja osnova web programiranja upoznat ćeš se i s WordPressom, softverom koji se koristi za izradu web stranica.

Bez obzira da li si početnik ili imaš nekog iskustva, stečena praktična znanja će ti dobro doći u tvojoj budućoj IT karijeri.

RASPORED (početak 09.07.2018. u 16:00h):

  1. dan: Malo teorije o tehnologijama koje će se koristiti na radionicama (HTML, CSS i JavaScript), te radionica u računalnom laboratoriju – izrada jednostavne web stranice i prikaz na lokalnom računalu.
  2. dan: Još malo teorije o razvoju HTML-a, CSS-a i JS-a, standardima i validnom kodu. Laboratorijske vježbe i rad sa FTP serverom, upload i modifikacija web stranice na serveru.
  3. dan: Osnove web dizajna, softveri za grafičku obradu, osnovni i napredni CSS.
  4. dan: Osnove JavaScripta, CMS sustavi, teorija fronted-a i backend-a. Javascript radionice, upload i instalacija Wordpress sustava, rad sa Wordpressom.

Kako bi se osigurala kvaliteta radionica i individualni pristup svakom polazniku, broj mjesta je ograničen na 20 polaznika. Boot camp započinje 09.07.2018. u 16:00h u prostorijama Visoke škole Aspira, Domovinskog Rata 65, Split.

Prijavi se