tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
PODUZETNIK BUDUĆNOSTI 2018
tip Savjet

PODUZETNIK BUDUĆNOSTI 2018

28.03.2018.

Ne bojiš se preuzeti rizik? U potrazi si za idejom ili ju imaš, a ne znaš kako ju realizirati? Ekonomska klinika za tebe je organizirala pravu stvar! Po treći puta provodimo projekt "Poduzetnik budućnosti"! Nije bitno koji si razred srednje škole, naš projekt namijenjen je SVIM srednjoškolcima koji žele biti drugačiji i promijeniti svijet oko sebe.

Organizirali smo 5 raznovrsnih predavanja i posjete poduzećima gdje ćeš imati priliku upoznati zanimljive poduzetnike, slušati njihove inspirativne priče, pitati ih za savjet ili bilo koju informaciju koja bi mogla pomoći u razvoju tvoje ideje.

Svake subote od 14. travnja do 12. svibnja pridruži nam se na predavanju i nauči zanimljive stvari za koje smo sigurni da će ti zatrebati u budućnosti! Posebno ove godine, za razliku od prethodnih, organizirali smo i predavanje o Bitcoinu koji je već neko vrijeme jedna od najaktualnijih tema.

Polaznici koji će biti prisutni na 4/5 predavanja dobit će certifikat koji će moći priložiti u svoj životopis i na taj način se istaknuti u masi. Također, najaktivnije očekuju posebne nagrade.

Program:

  • 4. Uvodno predavanje: Agrivi, Locodel, M.A. Omazić, T.L. Odinsky Zec
  • 4. Poslovni anđeli + Bitcoin: Hrvoje Prpić i Davorin Štetner
  • 4. Posjet poduzeću FIVE
  • 5. Posjet HUB385
  • 5. Završno predavanje: Infinum, Surf'n'Fries, STEMI + nagrade za najaktivnije

Prijave traju do 14. travnja na linku niže.

Prijavi se