tip event benefit search pin gift upload twitter menu mail angle-double-down angle-left angle-right facebook close check exclamation news
„POKAŽI MI SVOJ PORTFOLIO“ – MEETUP
tip Savjet

„POKAŽI MI SVOJ PORTFOLIO“ – MEETUP

08.04.2018.

"Pokaži mi svoj portfolio" je meetup namijenjen svima vama koji želite stvarati video igre, ali niste sigurni je li vaš rad dovoljno dobar i je li to ono što tvrtke koje proizvode igre trebaju i traže.

U procjeni će vam povratnim informacijama iz prve ruke pomoći Ana Boskovic (Cateia Games), Nika Dolores (Croteam), Lena Maštruko (NANOBIT) i Šime Matulić (NANOBIT).

Što trebate napraviti, što možete očekivati? Dođite u utorak, 10. travnja, u Caffe bar Crni mačak. Ponesite portfolio svojih radova. Moći ćete sjesti s nekim od naših gostiju, pokazati im svoje radove te dobiti povratne informacije i odgovore na pitanja.

Ana je izvršna producentica u tvrtki Cateia Games koja obožava upravljanje projektima, obrazovala se za programerku, a game dev karijeru počela je kao concept artist. Zaljubljenica u video igre od malih nogu (Commodore 64: Flasch Bier!), ali i pokoji strip. Možete joj obratiti ako ste 2D artisti te imate za pokazati concept art ili ilustracije u rasponu od character i environment arta do prop dizajna. Radove donesite na tabletu, laptopu ili isprintane.

Nika Dvoravić a.k.a. Nika Dolores je environment artist/game designer u Croteamu. Može vam pomoći ako radite 3D modeliranje i environment art, s fokusiranjem na hard surface modeling. Radove donesite na tabletu, laptopu ili isprintane.

Lena je lead artist u tvrtki Nanobit. Također je dobro upućena u 2D concept i environment art, ali i ilustracije s naglaskom na character art, a možete donijeti i animacije. Formati: od JPEG-a i PNG-a do PDF-a.

Šime marketing lead artist u Nanobitu. Razumije se u ilustracije, concept art, storyboard i ilustracije. Radove donesite na tabletu, laptopu ili isprintane.

Sudjelovanje je besplatno, prijave su obavezne. Prijaviti se možete niže na linku.

Prijavi se